Chat

Bună! Ce mai faceți? 


Am revenit cu niște noutăți, de data aceasta nu au legătura cu evenimentul viitor, ci cu chatul despre care se tot vorbește.

Pe unele versiuni, acesta deja a apărut, de exemplu pe versiunea cehă. Mi-am făcut un cont acolo să văd cum stă treaba cu acest chat, iar acum vreau să împart cu voi tot ce am aflat.

Acesta este semnul chatului, va fi mereu in colțul din dreapta jos.



Când apăsăm pe el, ni se va deschide o fereastră, cam pe un sfert de ecran, mărimile ferestrei pot fi reglate după placul vostru. În stânga apar mesajele private, în dreapta camerele, o cameră este o conversație între mai multe persoane, oricine poate participa.



Dacă scriem un mesaj privat va arăta cam așa. Nu e un design foarte special, este banalul design care apare și pe Facebook, Messenger, WhatsApp și toate aplicațiile de mesagerie. În stanga, mereu rămâne la îndemână opțiunea de ”Mesaj privat”, iar în dreapta, apar persoanele cu care ai discutat.


Pentru a nu fi conversația plictisitoare, administratorii au adăugat câteva emoji-uri: zâmbete, lacrimi, fețe nedumerite, fețe îndrăgostite




Vorbind despre camere, oricine poate crea o cameră, adaugi un nume, o mică descriere și gata! 



Designul este la fel ca la mesajele private. În stânga rămâne opțiunea de ”Mesaj privat”, căreia i se adaugă și camera din care faci parte. În schimb, în dreapta, a dispărut lista camerelor, iar acum avem o listă cu participanții conversației actuale. 



Oricând se poate modifica titlul camerei, descrierea și se poate chiar și șterge conversația. 



Ce părere aveți? Așteptați cu nerăbdare să apară și pe versiunea românească aceasta opțiune?
*pagina mi-a fost tradusă automat de Google Translate, de aceea unele propoziții nu prea au sens*

Comentarii

  1. Sunt de a cord dar zi ca poate daca neam face toti un blog am putea scrie alenoastre pareri si ar fi mai usor

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Solitaire - Eveniment de Anul Nou (2017-2018)

Eveniment ”Cadouri de SF. Valentin” - 2017