Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2017

Colecție ”Miracolele Iernii”

Imagine
Colecție veche Dragi domnișoare,  Un nou magazin tocmai s-a deschis la Mall!  Colecția Minunile Iernii vă oferă haine unice și exclusive pentru domnișoara ta!  Fă-ți domnișoara să arate cu totul diferit! Eliberează-ți mintea de reguli și explorează noua marcă de modă!  Colecția exclusivă va fi disponibilă pentru tine până la 09.02.2017; 13:00 CET!  Nu ratați minunile iernii și creați ținute uimitoare ca niciodată înainte!  

Eveniment ”Anul Nou Chinezesc”

Imagine
Tip:roată 26.01.2017 - 02.02.2017 Inspirație: China Bună ziua domnișoarelor!      Să sărbătorim "Festivalul de primăvară", cu niște piese la modă din China.    Acesta este chiar și pentru domnișoarele care doresc să fie mai individuale, să iasă în evidență și au propriul lor sens în modă, mai degrabă decât în a se amesteca cu mulțimea.    Arată cât de independentă și de fermă poți fi!    Călătorește în jurul lumii modei cu noi.      Rotește roata în  Evenimentul Anul Nou Chinezesc  și explorează ce se ascunde în diferite zone.    Colectează blocurile de culoare necesare și câștigă două ținute superbe pentru domnișoara ta.      Poți folosi boostere speciale, de asemenea:      -ciocan (șterge blocul ales),    -bomba (șterge un bloc și împrejurimile sale)    -bomba de culoare (șterge toate blocurile culorii pe care o alegi).      Ai o rotire liberă pe zi!  Dacă rămâi fără mutări, poți achiziționa mai multe sau poți ieși din planșetă și începe jocul din nou.

Fete Rele

Imagine
Eveniment tip Solitaire Inspirație: Resident Evil, Underworld 19.01.2017 - 02.02.2017 Primul pachet de cărți Aveți mai jos lucrurile pe care le puteși câștiga, 2 fundaluri, 3 coafuri, 6 ținute!  *urmează mai multe actualizări ale blogului*

Chat

Imagine
Bună! Ce mai faceți?  Am revenit cu niște noutăți, de data aceasta nu au legătura cu evenimentul viitor, ci cu chatul despre care se tot vorbește. Pe unele versiuni, acesta deja a apărut, de exemplu pe versiunea cehă. Mi-am făcut un cont acolo să văd cum stă treaba cu acest chat, iar acum vreau să împart cu voi tot ce am aflat. Acesta este semnul chatului, va fi mereu in colțul din dreapta jos. Când apăsăm pe el, ni se va deschide o fereastră, cam pe un sfert de ecran, mărimile ferestrei pot fi reglate după placul vostru. În stânga apar mesajele private, în dreapta camerele, o cameră este o conversație între mai multe persoane, oricine poate participa. Dacă scriem un mesaj privat va arăta cam așa. Nu e un design foarte special, este banalul design care apare și pe Facebook, Messenger, WhatsApp și toate aplicațiile de mesagerie. În stanga, mereu rămâne la îndemână opțiunea de ”Mesaj privat”, iar în dreapta, apar persoanele cu care ai discutat. P

Noutăți

Imagine
Bună, bună!  Am revenit cu noutăți, dar se pare că evenimentul nu mai apare!  Oare ce ne pregătesc administratorii? Ce părere aveți? 

Nicio surpriză!

Imagine
Bună!  Am revenit cu informații în legătura cu postarea văzută ieri pe instagram. Am văzut, am postat și am creat mare zvon că ceva nou va apărea astăzi pe Lady Popular. Se pare că din greșeală administratorii au încurcat niște treburi și nu trebuia să apară nimic astăzi, dar noi trebuie să fim cu ochii în patru, până la urmă trebuie să apară.  Aveți aici postarea de ieri de pe instagram, alături de mesajul în care administratorii își cer scuze.

Surpriză!

Imagine
Se pare că mâine vom avea încă o surpriză, pe lângă colecția de azi. Ce credeți că urmează? Sursă: Instagram  ACTUALIZARE: Am mai găsit ceva nou! După părerea mea, seamăna tare mult cu poza aparută ieri pe pagina oficială de instagram. Această poză este din filmul ”Resident Evil6” Încă puțin și aflăm ce ne așteaptă!

Colecție ”Cadou mare”

Imagine
Bună domnișoarelor! E timpul să fiți îndrăznețe, extravagante și ... misterioase! Hainele sunt realizate și adaptate special pentru cei mai buni jucători la modă din lume - voi! Am creat o colecție  Haute couture  cu adevarat unică, cu o atenție extremă la detalii! Și asta nu-i tot! Puteți completa ținuta cu masca originală venețiană. Colecția va fi disponibilă până la 18.01.17; 13:00 CET! Toată colecția costă 141.316$, 486 smaralde și 162 diamante. Dacă veți cumpăra toate hainele, primiți 3.700 puncte de modă. 9 diamante 7 diamante 6 diamante 5 diamante 23 smaralde 21 smaralde 15 smaralde 14 smaralde 14 smaralde 4223$ 3914$ 3399$ 3193$ 3090$ 2987$