Postări

Se afișează postări din mai, 2017

Cadou - 24 mai 2017

Imagine

Colecție veche - „Retro”

Imagine

Eveniment „Balul de absolvire”

Imagine
Tip: cadouri 18.05.2017 - 01.06.2017 Unele haine sunt găsite de mine, altele, din lipsă de timp, am apelat la domnioșoara Zuzanah, care a fost foarte generoasă și m-a lăsat să îi folosesc pozele. Mașina dă bonus 20% creativitate și devotament și este valabilă 4 ore.

Surprize! Săptămâna aceasta!

Imagine
Săptămâna trecută am găsit pe pagina de Facebook a administratorilor francezi un mic anunț în care ne spuneau că „Luna mai va fi o lună plină de surpize”  (aici puteți vedea anunțul)  și după câteva zile, pe Lady Popular, aveam un eveniment inspirat din „Pirații din Caraibe”.  (hainele evenimentului „Aventurile Piratului”) . Săptămâna aceasta, se pare că Ellie (un administrator al versiunii internaționale) ne dă mici indicii despre surprizele săptămânii acesteia. Nu ne dezvăluie data sau tipul evenimentului, dar ca un mic indiciu, a folosit câteva emoji-uri: flori și un cadou. Noi știm că săptămâna aceasta se termină evenimentul  „Lady Music Awards” , un eveniment vechi de tip 3x3, dar și  Colecția limitată de club . Ce credeți că va urma?

Eveniment „Aventurile Piratului”

Imagine
09.05.2017 - 23.05.2017 Cum se joacă: - poți muta fiecare pătrățel o dată la 3 gratis - fiecare mutare suplimentară costă 2 diamante - când picați pe pătrățelul cu ținuta, va apărea următoarea fereastră. Aceasta vă spune că aveți șansa de 25% de a câștiga ținuta și coafura. Dacă vă considerați suficient de norocoase și nu cumpărați poțiuni sau nu aveți smaralde și credeți că vă ajută doar poțiunea pe dolari, s-ar putea să vă înșelați. Dacă nu câștigați prima luptă, va trebui să așteptați 10 ore până să încercați iar.  Șansele se câștig diferă de la un costum la altul, la fel și prețul poțiunilor, după cum puteți observa mai jos.

"Mai va fi o luna plină de surprize"

Imagine
"Mai va fi o luna plina de surprize", aceasta este descrierea pusă de administratorii francezi pe Facebook la această poză: În poză sunt ținutele evenimentului "Lady Music Awards" şi colecției "Gala Modei", dar şi o poză reală din filmul "Pirații din Caraibe".  Oare aceasta să fie una dintre surprizele lunii mai?

Eveniment „Lady Music Awards”

Imagine
03.05.2017 - 17.05.2017 Eveniment vechi, de tip 3x3.

Colecție „Gala Modei”

Imagine
03.05.2017 - 10.05.2017 Pe lângă colecție, azi a părut și un eveniment vechi de tip 3x3. (Revin cu hainele d ela eveniment)