Postări

Se afișează postări din februarie, 2017

COLECȚIE - ”Carnaval”

Imagine

Eveniment - ”Fashion Awards”

Imagine

Nuntă???

Imagine
Azi, Ellie (un administrator) a postat pe facebook o ținută de mireasă, întrebând cum ne imaginăm noi ziua nunții, dar nu a noastră, ci a domnișoarei noastre. Noi știm că de mult se zvonește că va apărea opțiunea de nuntă și pe Lady Popular. Și mai știm și că în ultimul timp au fost niște erori, de exemplu astăzi colecția HomeSpa și elementele de Halloween. Oare ziua apariției nunții să fie mai repede decât ne gândim noi?

Home Spa - colecție cu mobilă

Imagine
     Cred că au avut o  EROARE și au băgat colecția HomeSpa, amestecată cu ceva colecție de Halloween că se observă niște dovleci pe acolo. După 5 minute au dispărut chestiile de Halloween.  ÎN TIMPUL ERORII: DUPĂ CE AU SCOS EROAREA:

Haine noi la mașinăria modei!

Imagine
Bună ziua domnișoarelor frumoase! Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi puteți câștiga o rochie nouă, o curea și pantofi noi de la mașinăria modei. Pentru a le câștiga tot ce trbeuie să faceți este să colectați piesele din mașinărie. Noile produse sunt în secțiunea - HAINE! Mult noroc!! Această ținută este aici pentru a rămâne, astfel, aveți suficient timp să o câștigați!

Eveniment ”Săptămânile Modei”

Imagine
New York 09.02.2017-16.02.2017 Bună domnișoarelor! Suntem foarte încântați să găzduim unul dintre cele mai mari evenimente de modă din lume! Săptămânile modei” Așa cum cere tradiția, în fiecare an ne concentrăm pe ”BIG 4” - New York, Londra, Milano și Paris. În această săptămână suntem la New York, unde se nasc multe dintre cele mai recente idei și tendințe. Tot ce trebuie sp faceți este să câștigați aparatele foto in cutia specială. Având un aparat foto vă permite să coelctați fotografiile ascunse din joc! Veți avea o singură încercare gratuită la fiecare 6 ore. Nu uitați cp obiectele (camerele și fotografiile) culese în această săptămână pot fi utilizate numai în această săptămână! Să mergem! Evenimentul va fi disponibil până la 16.02.2017; 13.00 CET! Londra 16.02.2017- 23.02.2017 Bună ziua domnișoarelor! Maratonul de modă continuă cu o vizită în ploiosul Londra! Desigur, ploaia nu ne va opri d ela a pune mâinile noastre p

Colecție ”Sf. Valentin pentru EL”

Imagine
Bună domnișoarelor! Astăzi, logodnicul vi se alătură în aventura basmului romantic! Ajută-l  alegându-i un costum din noua colecție Sf. Valentin de la mall! Suntem siguri că nu-i pasă de cadouri, ci să le strice, oricum! Să aveți... cumpărături frumoas! Puteți cumpăra haine noi pentru bărbați până la 16.02.2017ș 13.00 CET! NOTĂ: Colecția este disponibilă doar eptnru domnișoarele logodite!

Eveniment ”Cadouri de SF. Valentin” - 2017

Imagine
Tip: cadouri 02.02.2017 - 16.02.2017 Inspirație: Beauty and The Beast Bună domnișoarelor! "Poveste la fel de veche ca timpul, adevărată cât poate fi ..." Acesta este un basm romantic ca și cele pe care le-ai citit în cărțile tale preferate. A fost odată ca niciodată un castel vrăjit plin de creaturi magice. Și, desigur, era o tânără fată frumoasă. Inima ei a dorit aventuri, dragoste și fericire. Le-a găsit? Hai să mergem cu ea în această călătorie interesantă și să vedem ce se întâmplă. De la 02.02.2017 la 16.02.2017 aveți șansa unică de a cumpăra cadouri speciale de Sf. Valentin! În cadouri sunt haine ascunse făcute special pentru o aventură palpitantă, două coafuri, un fundal, obiecte pentru apartament și un accesoriu unic - un cal! Fiecare cadou poate fi cumpărat cu inimi sau cu diamante. Poți câștiga inimile câștigând dueluri pe arena modei împotriva altor domnișoare sau supermodele. Amintiți-vă că fiecare cadou cumparat merge